Sommaren är den finaste dagen på året

Vill mest bara lägga min ner på trottoaren och gråta. Inte för att livet är särskilt svårt, eller krävande. Grillröklukten sprider sig mellan villorna, in i huset, och fastnar i mina kläder, i mitt hår. Jag spelar gitarr, äter kiwi, drömmer om människor från förut, och klipper häckar. Det är inte illa, verkligen inte. Jag ska inte klaga.
Ville egentligen bara säga det, att jag gråter fast allt är bra alltså. Det är nog mest för att jag behöver en kram, eller en fin stund med någon som inte är min katt, en stämd gitarr, och någon som lyssnar. Men allt är bra, jag ska inte klaga. Sommaren är ju den finaste dagen på året. 

9.09


Pain is only relevant if it still hurts

Försöker känna. Men vet inte vad jag känner, eller om jag ens känner någonting alls. Försöker tänka, skriva någonting bra. Men allting är mest likgiltigt, tomt. Jag vet ärligt inte vad jag ska säga mer än att det regnar, jag är ensam, och samma låt står på repeat. "I'm not some boy that you can sway". Nej. Jo. Nej. Jo. Nej. "Hey sweetie, I need you here tonight". Mm, jag gör ju det. "But I know you can't come home till they're singing la, la, la, la ,la, la, la". Om det vore så enkelt. Om det ändå vore så enkelt. 
Lyssna och gråt med mig. 

Carpe Diem, och sån skit

Har väl mest ångest över att träffa människor, att lämna huset, att stanna i huset, livet. Jag är rastlös och fördriver mest all meningslös tid med att klappa katter och äta blåbär. Längtar efter skrivande och inspiration, men är helt tom på det, på allt. 
Så går dagarna, och jag räknar ner och oroar mig för när allt tar slut. Twitter spyr carpe diem, och jag försöker verkligen carpe diema. Fånga nuet, dagen, tiden och allt det där. Jag och mina blåbär. Men allt rusar på helt okontrollerat, och jag fortsätter klappa katter, slösa med tid, och må skit, för det är det enda jag kan. 

Alltid hoppas på något mer

Sol, regn, åska, sol, regn, åska. Dagarna passerar likadana, likgiltiga, indifferenta. Jag vaknar åtta på morgonen, och somnar innan det mörknat. Samma låtar spelas om och om igen. Jag stampar takt till allt, mest till livet. Det är en uttröttande, långsam aktivitet. 
Sover i stugan ute vid havet med syster. Spenderar natten i nyköpta sängar mellan furuklädda väggar och får mest ångest av allt därute. Försöker väcka mig själv från drömmen. Vill tillbaks till den där fula verkligheten som gömmer sig bakom illusionen och allt det som borde vara sant, mest för att känna mig "på riktigt". För att känna någonting som är på riktigt. 
Fast mest vill jag nog bara shoppa, träna, sola, och inte bry mig. Hoppas på något bättre. 

I found your hairband on my bedroom floor, the only evidence that you've been here before

Jag spelar på ostämd gitarr, plockar disk och tvätt, städar bland systers kläder och dammsuger. Äter lunch på altanen. Sitter i sängen men musik i öronen och en sovande katt jämte. Ser på filmer som fylls till bredden, sen lite till, och ännu mer, ända tills de rinner över, av förskönade verkligheter.  Det händer inte mer. Alla har annat, bättre för sig. Jag blir över. Men hur meningslöst, tomt och värdelöst det här än är så är det 100000000 gånger bättre än dammiga klassrum och idioti. 
Samma låtar står på repeat. Går om och om och om igen, runt runt, lite som livet. Samma, samma, samma. Rutiner. Mer samma. "Give me love" haha fast nej. Fast jo, om du spelar sådär varje morgon, och varje kväll och kramar mig till jag glömmer att jag finns. 
"Du kan ta bussen till stan?" "Själv??" "Jaaa.." "Mhm, eller så kan jag dö".

Mm this is for the weird things

Maybe you're my snowflake.

If I wanna be her? Eeeeeh yeah

So. Damn. Beautiful.

Lost a grip on my shoes. Walked home in bare feet

Vaknar 5.07, två minuter innan klockan ringer, för att se ustream med Ed som är så värd det att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Somnar om och drömmer. Naglarna är skavda och trasiga och dagen går ut på nostalgiska datorspel och promenader och stallbesök med syster och hennes problematiserande/frågande/grubblande över min läggning. Jag lyssnar inte så mycket, mest för att jag inte orkar bry mig.

Allt är så mycket carpe diem hela tiden men jag far hellre framåt mot min vilja, än jag vänder. Tiden rasar i slowmotion. Egentligen vet jag inte vad jag ska med framtiden till, om jag inte ens förstår nutiden.
"And I will fall for you. And I will fall for you. And I will fall for you" strömmar genom öronen. Men nej det kommer du inte, och inte jag heller. Får för mig att du har det bättre där ute utan mig. Intalar och övertalar mig själv att det är så. För det är så.
Och jag vill mest bara höra den där gitarren varenda jävla dag för kan inte andas annars. Kan ingenting annars. Skakar av någonting annat än meningslöshet och rastlöshet och vill bara gråta och höja volymen tills ljudvågorna trasar min hjärna i småbitar. Ta aldrig slut. Ta aldrig slut. Ta aldrig slut. Ta aldrig slut. Ta aldrig slut. För I will fall for you, så in i helvete, även fast jag inte borde.

Lookbook- Summer


Och some die young och allt det där

Ed på högsta volym, träning och osminkat. Det är väl typ så mina första lovdagar ser ut. Det blir inte mycket mer än så, inte mycket bättre heller. Allting är oroligt och olustigt och jag trotsar vind och regn för att gå i skogen. Jag tror lugnet själv bor där. Efter en timme kan jag både andas, och göra det lugnt.
Ältar universums storhet under molngrå himmel. Ingen lyssnar, kanske gruset, eller träden. Bättre än inget.
Vill inget annat än att sova på golvet på övervåningen, dricka apelsinjuice och vara forever young för it's so hard to get old without a cause.
ELLER ÄR DET BARA JAG?

Give me love eller låt mig va

Tvåan är över. Sommarlovet är här. Jag är mest arg. Det slutar dåligt och jag håller fast vid allting. Ed Sheeran går på högsta volym och klumpen i halsen växer som en cancertumör och fyller hela mig. Jag torkar tårar i kollektivtrafik och hela vägen hem. Allting blir fel och jag mår illa. Det blir ingen bra torsdag, ingen bra avslutning. Jag somnar när det fortfarande är ljust ute.

Fredag. Citronjuice och jag springer med Ed i öronen och känner mig oövervinnelig, och smulorna från gårdagens ilska vill inte sopas av bordet. Det regnar och Ed gör mig fortsatt sällskap. Jag vill mest göra ingenting och glömma bort att livet just nu känns rejält meningslöst. *Repeat* *Repeat* *Repeat*. Give me love men haha nej aldrig jävla forever alone. Åldersnoja och vuxenskräck, trots att jag känt mig som 35 hela mitt liv. *Höjer volymen* All I want is the taste that your lips allow. Fucked up liv. Tönt. Schizo.

Dör cirka 5.00 pga så fin

Skriker och gråter till det här för att allt går åt helvete. Stabilt liv och så.
Dör cirka hela tiden pga så fin.


jnfwgvojwnfvöa


All by myself. I'm here again. All by myself. You know I'll never change.

Ensam i sängen, med datorn i knäet. Den blir överväldigande ibland, den här ensamheten. Jag önskar att jag gjorde något. Men ute blåser vinden, pappa är på tävling igen, syster som har vänner + ett liv är hos dem, mamma har huvudvärk, katterna har somnat. Jag vill spela gitarr, eller kanske främst ha en som är bra och stämd, springa tills jag spyr och somna på badrumsgolvet.
Jag lyssnar på Ed Sheeran (snyggaste gingern ever? mhm) och sjunger att "Maybe I'll get drunk again. I'll be drunk again. I'll be drunk again, to feel a little love."
Mm så kunde det vara. Istället är det söndag. Båten har vänts på rätt köl igen, för ett tag i alla fall. Klockan är snart tolv. Den här dagen blir det ingenting med, precis som alla andra dagar. Två skoldagar kvar. Avslutning på torsdag. För exakt ett år sedan befann jag mig på Kreta och struntade i allt/andades/levde/överlevde. Då var då. Nu är nu.

I'm gonna pick up the pieces and build a lego house. If things go wrong we can knock it down.

I'm gonna paint you by numbers
And colour you in
If things go right we can frame it, and put you on a wall

And it's so hard to say it but I've been here before
Now I'll surrender up my heart
And swap it for yours

I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
And out of all these things I've done I think I love you better now

I'm out of sight, I'm out of mind
I'll do it all for you in time
And out of all these things I've done I think I love you better now

And it's dark in a cold december, but i've got you to keep me warm


Fördärvet

Maj är förbi. Juni är här. Du är mer än välkommen, älskling. Jag bryr mig inte ens om att du för med dig vindar som sliter i husväggarna och öppnar himmeln på glänt allt som oftast. Du är här, och det räcker gott och väl för mig. Sista provet är skrivet och det lägger sig ett lugn. Olyckor och sjukhus och kaos och livet förstör och allt blir upp och ner, båten slår runt, men jag vänder den snart rätt igen.

jsfjifnrfjehaködlfkpeknf..... True


RSS 2.0