det vi har är på riktigt.

 Nere i centrum blommar träden redan. Jag går på föreläsningar, försöker plugga, sover lite för länge, äter lite för mycket glass. Lever lite på gränsen. Gör för lite. Gör för mycket. Gör ingenting. Balanserar. Tiden går så fort. Rinner ifrån mig, och snart är det inte ens april längre. Jag vet inte vart tiden tar vägen. Det känns som det var igår jag tog studenten. Det känns som det var igår jag träffade henne. Det känns som det var igår jag flyttade hit. Förstår ingenting längre. Men det är bra. Även som jag vill skrika "STOPP" ibland, så är det skönt att det är såhär. Skönt att tiden går, skönt att det här livet fungerar, än så länge. För jag är inte gjord för det här. Känner mig så ovan vid att vara glad. Så ovan vid att må bra en sån här lång period. Mest saknar jag nog kreativiteten. Jag vet inte riktigt hur man gör när man är glad. Vet inte längre hur man skriver. Det är som om alla ord tappar sin betydelse, om de inte skrivs med en bakomliggande, gnagande jävla ångest. Och vem fan vill liksom läsa om någon som konstant svävar på rosa jävla moln och bara är kär och lycklig? Vill spy på mig själv ibland. Men vad gör man? För ärligt talat är jag hellre lycklig och glad och stark, än så där ångestfylld, meningslös, rastlös, kreativ. Vill aldrig tillbaka till livet förr. Vill aldrig ligga på badrumsgolv och gråta, aldrig ligga sömnlös och ensam i sängen, aldrig vela, balansera mellan trygghet och panik, inte veta om jag kommer klara av morgondagen.
Livet är helt perfekt som det är nu. Visst gör det mig stressad att det snart är maj, att alla blommor och träd börjat blomma, helt utan att jag egentligen har märkt det, Att den här terminen snart är över, att livet har börjat på riktigt, utan att jag riktigt hänger med, att vi har varit vi i snart sju månader, fast det känns som sju dagar (ibland sju år). Men jag vill ha det såhär. Jag vill alltid ha det såhär. Eller egentligen spelar det nog ingen roll hur jag har det, bara jag har henne. 

London

 
På lördagen var vi på Primark typ länge, och sen gick vi på musikal och såg The Phantom of the Opera, och den var fin, lite läskig. På söndagen regnade det massor, men vi åkte i alla fall Underground till London Eye. Måste ju ha sett något sådant där viktigt när man varit i London.
 
Vi hänge en liten stund på Camden Market. Det regnade, men det var mysigt där. Lite skumt folk, men snygga grejer. Ville lägga mig ner på den regnvåta, smutsiga marken och gråta när jag såg det som finns på bilden ovan. Tror jag har gått och blivit lite så där bohemisk igen. Tror det är en vårgrej. Skyller på det.
London är uppenbarligen vackert trots att regnet inte direkt var nådigt. Min världens finaste skulle naturligtvis dricka Jack Daniels-cola, mitt på dagen. Klockan tre. "Säg inte det till din mamma" "haha okej". 
Hotellet var fint. Väldigt litet rum, men fräscht, och trevlig personal, och gratis wifi också. Pluspoäng för det. 
Tog en klassik, kanske lite töntig, bild vid en sådan där telefon-grej. Dock troligtvis resans bästa bild. Skulle ju kunna bero dels på att röda telefon-grejer är bra att ta bild på, men kanske mest för att Emma är med på bilden också. Finns ju inget vackrare. Ni ser ju själva.
Sen åt vi spagetti bolognese på en mysig restaurang. Det var väldigt fint. Jag var trött, men pratade väl förmodligen på om ingenting särskilt, precis som vanligt. Förstår inte att hon står ut med mig. (snyggt att det reflekteras något där i bakgrunden??? Aja).
Vi hade rätt fin utsikt från vårt lilla fönster ändå. 
Vi tog en taxi till flygplatsen halv fem på morgonen. Det var rätt mysigt. Fick lite sightseeing som vi inte hunnit med riktigt. Sen åt vi frukost på flygplatsen, och köpte lite presenter till våra familjer. Försöker vara bra döttrar och så där, ni vet. Det var i vilket fall en bra resa. Kan ju inte bli annat än bra när man får uppleva en ny vacker plats, med den vackraste människan på jorden vid sin sida. 
Hon är mitt liv. Det kanske märks eftersom nittio procent av alla bilder från London innehåller Emma på något sätt. Hon är verkligen mitt liv. Åh.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0