Por qué siempre soy yo la de la mala suerte?

Torka aldrig tårar utan handskar är den bästa boken i hela världen. Nu vet ni det. Streckläste. Grät konstant. De senaste dagarna har jag även skrivit massor på boken. Det behövdes. Är som alltid efter i tidsplanen. 
Jul har det också varit. Det blev väldigt otraditionellt men roligt. Vi satt mest och pratade och drack öl och vin och drinkar osv osv på min farbrors lilla pub. Satt med min syster, min kusin och hans mamma till fyra och pratade. Har väl inte haft roligare på länge. Sedan har jag bott med mamma i lägenheten och vi har väl mest pratat, sett på tv, gått promenader och handlat på rean. Så det känns väl, helt okej. 
Har inte så mycket intressant att skriva just nu, eller jo, det har jag, och ni ska väl kanske få ett litet smakprov på boken också men nu har jag bråttom eftersom jag ska till mormor och morfar. Och sen ska jag nog bo hos mamma, och där har min dator inget internet så vi hörs väl när vi hörs. 

MVG:N, skrivande och 18-årsdag

Jag presterar och presterar. MVG hit och MVG dit, men inte ens ett MVG+ kan stilla min prestationsångest. Jag verkar inte inneha förmågan att vara nöjd. I alla fall inte med mig själv. 
Snön ligger numera skimrande vit, och blöt, över hela stan och bussarna kommer femton minuter sent men det gör ingenting för hela världen är femton minuter sen just nu, känns det som. 
Jag är stressad och skriver på boken. Har tusen idéer och miljoner känslor som svämmar över, men kommer ingenstans ändå. Ligger cirka tio sidor efter i planeringen och har sån panik så ni anar inte. Måste skriva i kapp, men vet inte när.
I morgon fyller jag 18år. Känner väl inte så mycket för det egentligen, mer än att det är stressigt. Mys med familjen i morgon, fest på fredag, fest + utgång på lördag och så fest på måndag igen. Vet inte hur jag ska orka. Hade helst bara tagit det lugnt och skrivit på boken. Måste måste måste måste skriva. Åååååh.

Boy- Drive Darling

 
Jag älskar dessa tjejer och denna video för allt är så avskalat och gitarren är perfekt och det känns och gör ont och trycker över bröstet (jag kanske bara har hjärtattack. Ärligt talat vet jag inte). Och de är vackra.

RSS 2.0