London

 
På lördagen var vi på Primark typ länge, och sen gick vi på musikal och såg The Phantom of the Opera, och den var fin, lite läskig. På söndagen regnade det massor, men vi åkte i alla fall Underground till London Eye. Måste ju ha sett något sådant där viktigt när man varit i London.
 
Vi hänge en liten stund på Camden Market. Det regnade, men det var mysigt där. Lite skumt folk, men snygga grejer. Ville lägga mig ner på den regnvåta, smutsiga marken och gråta när jag såg det som finns på bilden ovan. Tror jag har gått och blivit lite så där bohemisk igen. Tror det är en vårgrej. Skyller på det.
London är uppenbarligen vackert trots att regnet inte direkt var nådigt. Min världens finaste skulle naturligtvis dricka Jack Daniels-cola, mitt på dagen. Klockan tre. "Säg inte det till din mamma" "haha okej". 
Hotellet var fint. Väldigt litet rum, men fräscht, och trevlig personal, och gratis wifi också. Pluspoäng för det. 
Tog en klassik, kanske lite töntig, bild vid en sådan där telefon-grej. Dock troligtvis resans bästa bild. Skulle ju kunna bero dels på att röda telefon-grejer är bra att ta bild på, men kanske mest för att Emma är med på bilden också. Finns ju inget vackrare. Ni ser ju själva.
Sen åt vi spagetti bolognese på en mysig restaurang. Det var väldigt fint. Jag var trött, men pratade väl förmodligen på om ingenting särskilt, precis som vanligt. Förstår inte att hon står ut med mig. (snyggt att det reflekteras något där i bakgrunden??? Aja).
Vi hade rätt fin utsikt från vårt lilla fönster ändå. 
Vi tog en taxi till flygplatsen halv fem på morgonen. Det var rätt mysigt. Fick lite sightseeing som vi inte hunnit med riktigt. Sen åt vi frukost på flygplatsen, och köpte lite presenter till våra familjer. Försöker vara bra döttrar och så där, ni vet. Det var i vilket fall en bra resa. Kan ju inte bli annat än bra när man får uppleva en ny vacker plats, med den vackraste människan på jorden vid sin sida. 
Hon är mitt liv. Det kanske märks eftersom nittio procent av alla bilder från London innehåller Emma på något sätt. Hon är verkligen mitt liv. Åh.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0