Prat..

Önskar jag kunde se gay-galan. Verkar så fint. Anton Hysén som årets homo. Han är ju så fin att jag vill gråta. Bra kille. Verkligen bra.. Men nu kan jag ju inte se det... hmm undrar om det går att se i efterhand? *hoppas*
Suttit här och lyssnat på Gagas Monster och känt mig som en liten regnbåge hela kvällen. Jag älskar mig ibland. Jag må vara jävligt fucked-up, men va fan. Jag är rätt bra ändå, ibland. Läste massa #homoriot och blev arg också. Lyssnade på intervjuer och blev ännu argare. Ibland är världen så äckligt dum, ond, fel, ful, orättvis. Blandade känslor denna kväll.
Vill nu bara vara lite härligt klyschig, men oj så ärlig, och säga till er allihop därute att ni är fina. Spelar ingen roll hur ni ser ut, vem ni är kär i, vart ni kommer ifrån, vad ni tror på. Jag älskar er ändå, och ni är perfekta precis som ni är. Så var er själva, stå upp för vilka ni är, låt inte folk trycka ner er, ta ingen skit för att ni är lite annorlunda. Ingenting är normalt i den här världen, allting bara är. Alla är människor, och alla förtjänar respekt. Citerar min personliga favorit Grynet "TA INGEN SKIT!!!".

Kommentarer
Postat av: Anonym

:/ :(

2012-02-11 @ 14:06:16
URL: http://soullesswarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0